top of page
Logo_stilo.jpg

Research & Education Academy

Meer werkgeluk in organisaties

Wij ondersteunen bedrijven en organisaties die het werkgeluk van werknemers willen verhogen. Dat doen we met een breed aanbod aan diensten, van workshops en trainingen tot teamdagen en medewerkersbevragingen.

Onze Research & Education Academy is een dochter-onderneming van POWER4U dat initieel werd opgericht als aanbieder van opleidingen voor organisaties uit de zorg- en welzijnssector. Met de Academy zijn we breder inzetbaar en bieden we zowel voor organisaties uit de profit- als non-profitsector een gespecialiseerd aanbod over werkgeluk.

Ons aanbod

WORKSHOPS & OPLEIDINGEN

medewerkers-bevragingen

teaM-
ACTIVITEIT

vardan-papikyan-DnXqvmS0eXM-unsplash.jpg

Maatwerk

Wij bieden een persoonlijke aanpak en gaan voor een degelijke afstemming en een nauwe betrokkenheid. Op die manier spelen we in op de specifieke behoeften van jouw organisatie en garanderen we een aanbod en aanpak die perfect aansluiten bij de context, doelen en noden van elke unieke organisatie.

Onze aanpak

alex-kondratiev-yS3XM9qx3hQ-unsplash.jpg

Wetenschappelijk onderbouwd

Wij baseren ons op de meest recente wetenschappelijke inzichten, zowel voor de inhoud als de methodieken die we gebruiken. Gebaseerd op de principes van knowledge broking vertalen we wetenschappelijke kennis naar een aanbod op maat van jouw organisatie.

louis-hansel-Rf9eElW3Qxo-unsplash_edited.jpg

Praktijkgericht

Hoewel we voor een wetenschappelijk onderbouwd aanbod gaan, is 'theorie om de theorie' voor ons uit den boze. We maken het verschil door wetenschappelijke inzichten te vertalen naar een praktijkgericht en bruikbaar aanbod. We garanderen een no-nonsense-aanpak en een relevant en pasklaar aanbod met impact.

Contact

+32 479 42 14 01

bottom of page